T Pleintje Feest! voor Dimbali op Autoloze Zondag | Sunday 27 August 2017 14:00 | BAR STAN

NOTE: This is an example website made in just one minute with Zitecraft! Make a zite yourself that is always up-to-date with social media content and scores high on Google! Go here for the official site.


Leuven, Belgium Constantin Meunierstraat 2 Leuven
BAR STAN https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/20819356_974681909341123_8718790615420639580_o.jpg?oh=b4f1a4b4e3e92846b3006f5a5de7aa39&oe=5A4EE9F9 +32 (0)16 88 90 83

T Pleintje Feest! voor Dimbali op Autoloze Zondag

141 persons going
Start: Sunday 27 August 2017 14:00
Beste buur en Leuvenaar,

In het Nieuw Kwartier blijven we niet bij de pakken zitten. Het pleintje blijft een plek van ontmoeting en Pleintje Feest blijft van de partij. Op zondag 27 augustus is de hele binnenstad autovrij. We maken hiervan gebruik om te feesten vlak vòòr het pleintje, op de hoek van de Frans Nens-, de Weldadigheids- en de Constantin Meunierstraat.
De opbrengst van het feest gaat naar een project van Dimbali, het goede doel van buurtbewoner Dirk Delvaux; meer bepaald naar een project in samenwerking met Humasol om in Nianing \(Senegal\) een mobiele zonne-generator te bouwen.

http://www.humasol.be/project/mobiele-zonnepanelen-in-senegal/">http://www.humasol.be/project/mobiele-zonnepanelen-in-senegal/

Wat valt er te beleven?

*** Een grote buurtmarkt ***

Ook jouw bijdrage is meer dan welkom op `t pleintje: Van de Frans Nens- tot de Paul Lebrunstraat houden we een échte buurt-rommelmarkt waar niks moet, maar alles mag: je oude kleren verkopen, oude boeken, zelfgemaakte juweeltjes, oude meubeltjes, maar ook versgebakken wafels of lekkere cake.
Inschrijven doe je via michael@barstan.be met vermelding van je naam, adres en GSM-nummer en kost je 10€/standje. Dit geld gaat natuurlijk integraal naar het goede Dimbali. Het zou fantastisch zijn mocht ook jij aanwezig zijn op onze rommelmarkt, en mocht de Meunierstraat voor één dag veranderen in een bruisende buurt-markt.

*** Muziek en optredens ***

Doorheen de dag zorgen de lokale platenkenners voor de muziek, `s avonds zorgen the Beasts of No Nation \(de muzikanten van Leuven Live\) en EME \(de Leuvense soulzangeres die op 13 augustus al op de Oude Markt staat en haar eerste demootjes nog in de wijk opnam\) voor de optredens

https://www.facebook.com/leuvenlive/
https://www.facebook.com/enterseme/

*** Een 3 on 3-basketbaltornooi op straat ***

Op het kruispunt van de Meunier- en de Lebrunstraat richten we een pop-up basketveldje in en organiseren we een 3-on-3 minitornooi. Ook hier kan iedereen zich voor inschrijven in ploegjes van 3 personen, via arne.vanstiphout@gmail.com. Dit kost je 15€/ploegje, geld dat opnieuw rechstreeks naar Dimbali gaat.

*** Een gezellige drankbar van Bar Stan ***

https://www.facebook.com/barSTAN/

** Een infostand van Dimbali en het project in Nianing, Senegal

https://www.facebook.com/koperenmuntjesvoornianing/

Zo, hopelijk mogen we jullie massal verwachten en is het enthousiasme bij jullie even groot als bij ons!

Check out this event on Facebook