Blog - Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

We weten allemaal dat een gelikte, professionale website leidt tot enorme voordelen voor je bedrijf. Waarschijnlijk besteed je al veel tijd aan je social media...en je website? Het kan best overweldigend en gecompliceerd zijn.

Lees hieronder verder.

Datum: 4 Apr 2014
Door: Wyzowl
Over: Wyzowl maakt korte geƤnimeerde explainer videos

Hoe het allemaal begon

We weten allemaal dat een gelikte, professionale website leidt tot enorme voordelen voor je bedrijf. Waarschijnlijk besteed je al veel tijd aan je social media...en je website? Het kan best overweldigend en gecompliceerd zijn.

Waarschijnlijk heb je geen ervating met het bouwen van websites en uitbesteden kan duur & tijdrovend en afleidend werken voor het dagelijks runnen van je bedrijf. En als je site dan eingelijk live staat moet je deze up-to-date houden met verse content en nieuws over je onderneming. Dit kost veel tijd...tijd die je waarschijnlijk niet hebt.

Als dit je bekend voor komt, is Zitecraft wellicht iets voor jou! Door automatisch content van o.a. Facebook, Instagram & Tripadvisor te verzamlen maakt onze software een prachtige webzite voor je die zichzelf up-to-date houdt EN zeer hoog scoort op Google. Ons motto? "Life is too nice to post things twice!".

Lees het hele verhaal over het ontstaan van Zitecraft op de webiste van Wyzowl.

We horen graag van je!

Neem contact op voor meer informatie